Bon Alpina

2
Alpenreizen.nl logo

Net buiten Innsbruck, aan de voet van de Patscherkofel ligt Igls, een typisch klein Tirools dorpje waar een gezellige sfeer hangt. Op nog geen 300 meter van het dorpscentrum is Bon Alpina te vinden. De knusse toch moderne inrichting van het hotel geven je het gevoel van thuiskomen. Daarbij staat het personeel van Bon Alpina vanaf het ontbijt totdat je naar bed gaat voor je klaar om je een geweldige tijd te bezorgen.
Voor het hele gezin is er in Hotel Bon Alpina, maar ook in de nabije omgeving, van alles te beleven. In de winter sta je in een mum van tijd op de piste en in de zomer trek je met je wandelschoenen de bergen in, ga je lekker toeren door de omliggende dorpjes of pak je de fiets om de omgeving te verkennen.
Met de trein sta je in 20 minuten in hartje Innsbruck, een prachtige stad waar je leuk kunt shoppen, lekker kunt slenteren in de oude stad of gezellig een terrasje kunt pakken aan de oever van de Inn. En rond de kerst mag een bezoek aan een van de sfeervolle kerstmarkten natuurlijk niet ontbreken!

Bijzonderheden bon alpina

  • sauna
  • babybed

Boekingsinformatie

Ligging bon alpina

De ligging van "bon alpina" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.