Hotel Tui Blue

2
Alpenreizen.nl logo

Het moderne Tui Blue (voorheen: Austria Trend Alpine Resort) in Fieberbrunn is het ideale voorbeeld van een strak en eigentijds hotel, maar wel met een Oostenrijks hart. Dat begint al met een vriendelijk onthaal en zal gedurende je verblijf niet anders worden.
Met de ligging naast de kabelbaan is dit hotel een perfecte uitvalsbasis van je vakantie in de bergen. Na terugkomst kun je in alle rust ontspannen in de luxe en ruim opgezette wellness. Laat jezelf vervolgens neerstrijken in een van de strakke leren fauteuils van de bar, om vervolgens te genieten van traditionele gerechten en Oostenrijkse specialiteiten met lokale producten uit de omringende biologische boerderijen.
In de winter kun je er met het hele gezin terecht, waarbij met de naast het hotel gelegen skilift in een mum van tijd in het uitgebreide skigebied van Saalbach Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn bent. De piste eindigt bij het hotel, dus aan het eind van de dag klik je bij het hotel je ski's pas weer uit!

Bijzonderheden hotel tui blue

  • sauna
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging hotel tui blue

De ligging van "hotel tui blue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.