Hotel Malerhaus

2
Alpenreizen.nl logo

Hotel Malerhaus is een gezellig viersterrenhotel op korte loopafstand van het centrum van Fügen. De centrale ligging maakt dat Hotel Malerhaus een goed vertrekpunt vormt voor wandel- en fietstochten in het Zillertal. Ook voor de winter is Malerhaus ideaal gelegen met de skibus en het treintje voor de deur, waardoor het hotel een goede uitvalsbasis vormt voor de pistes van Hochfügen, Mayrhofen, Zillertal Arena, Kaltenbach en de Hintertuxer Gletsjer!
De wellness op de bovenste etage biedt een prachtig uitzicht over het Zillertal. Na een actieve dag in de bergen kun je hier helemaal tot rust komen in het stoombad met sterrenhemel en panoramasauna Spieljochblick.
In het in Jugendstil ingerichte restaurant word je iedere dag verwend met een ontbijtbuffet en een viergangenkeuzediner met saladebuffet. Als afsluiter van de dag kun je naborrelen in de bar, voordat je je bed opzoekt in één van de comfortabele kamers.

Bijzonderheden hotel malerhaus

  • sauna
  • fietsberging
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging hotel malerhaus

De ligging van "hotel malerhaus" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.