Hotel Garni Auszeit

2
Alpenreizen.nl logo

Op korte loopafstand van de Achensee, omgeven door weilanden en de indrukwekkende Karwendel bergketens ligt Hotel Auszeit. Een modern en comfortabel hotel, dat in 2017 geheel gerenoveerd is. Een keuze voor dit hotel geeft je gegarandeerd een zorgeloze vakantie. Het vriendelijke personeel zal ervoor zorgen dat je niets tekort komt!
In de ruime en liefdevol ontworpen kamers met balkon heb je alle tijd om bij te komen. 's Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar, zodat je de dag goed kan beginnen. Ben je klaar om de prachtige natuur rondom de Achensee te ontdekken? Op slechts 100 m loopafstand ligt het adembenemende meer.
Ook voor een wintersportvakantie in het skigebied van Achensee is Hotel Auszeit zeer geschikt. Op 600 m afstand van het hotel ligt de Karwendel-Bergbahn, die je met de gondel naar de piste brengt. Na een dagje op de latten kun je heerlijk relaxen in het verwarmde buitenzwembad dat omgeven is door bergen, of in een van de vele faciliteiten van de spa.

Boekingsinformatie

Ligging hotel garni auszeit

De ligging van "hotel garni auszeit" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.