Gartenhotel Daxer

2
Alpenreizen.nl logo

Op een rustige locatie, aan de rand van het levendige Zell am See ligt Hotel Daxer. Door de ligging op de Schmittenhöhe heb je vanuit de tuin een prachtig uitzicht over het dal! De 3 liften, die op loopafstand van het hotel starten, brengen je met plezier naar boven voor een actieve dag in de bergen. Bij goede sneeuwcondities kun je in de winter tot op circa 50 m afstand van het hotel terugskiën.
Na al die activiteit is het fijn thuiskomen in Hotel Daxer; dit 3-sterrenhotel beschikt over een sauna en een binnenzwembad. Tijdens de warme zomermaanden is ook het kleine buitenbad open om lekker op te frissen. Vermeldenswaardig is dat Daxer, met onder andere haar ondiepe zwembadje, kinderspeeltuintje en geheel omheinde grasveld ook bijzonder goed uitgerust voor gezinnen met kleine kinderen. Tijdens de winterperiode verzorgt het hotel gezellige activiteiten in de avond voor zowel jong als oud. Niet voor niets keren velen jaarlijks terug naar Hotel Daxer!

Bijzonderheden gartenhotel daxer

  • sauna
  • fietsberging
  • kindermenu
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging gartenhotel daxer

De ligging van "gartenhotel daxer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.