Haus Mühle

2
Alpenreizen.nl logo

Een authentiek appartementshuis op een rustige locatie in Kaprun. De traditionele Oostenrijkse uitstraling van de buitenkant is ook binnen terug te vinden. Mühle is goed onderhouden en voorziet met haar moderne faciliteiten in alle behoeften om een ontspannen en comfortabele vakantie te vieren in de prachtige omgeving van Kaprun.
Er is een uitgebreide saunaruimte voor een uurtje ontspanning, terwijl de kinderen ravotten en voetballen in de ruime tuin. Daar kun je overigens ook lekker de barbecue aansteken, om in het avondzonnetje te genieten van een buitendiner met een weids uitzicht op de bergen.
Ook voor de wintersport is Appartementhaus Mühle een ideale uitvalsbasis. De skibus stopt recht voor de deur en brengt je in een mum van tijd naar de skilift Maiskogel, met een brede keuze uit blauwe pistes. De ervaren wintersporter rijdt verder door en staat in 6 minuten bij de Gletsjerjet naar de Kitzsteinhorn en haar gletsjer met uitdagende pistes.

Bijzonderheden haus mühle

  • sauna
  • fietsberging
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging haus mühle

De ligging van "haus mühle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.