MY ALPENWELT Resort

2
Alpenreizen.nl logo

MY ALPENWELT Resort is een sfeervol lifestyle hotel in het centrum Königsleiten, dat in de zomervakantie en tijdens de kindervakanties in de winter wordt omgetoverd tot een waar paradijs voor gezinnen kinderen. In dit gastvrije 4-sterren superieur hotel bieden ze namelijk kinderopvang aan in alle mogelijke varianten, die zowel ouders als kinderen goed bevallen!
MY ALPENWELT Resort ligt vlak naast de Dorfbahn Königsleiten en de skipistes, waardoor deze accommodatie ideaal is in zowel de zomer als de winter. Het resort heeft diverse restaurants, dat tijdens je vakantie zorgt voor waar culinair genot. En last but not least kunnen liefhebbers genieten van de ALPENWELT Felsen Bad & Spa, met een oppervlakte van maar liefst 1600 m² binnen en 4000 m² buiten! Een plek van ontspanning en puur welzijn tussen de hemel en de bergen, met een prachtig uitzicht op het mooie landschap. En ook hier is aan de kinderen gedacht: in het kleurrijke Family Aquapark kunnen zij naar hartenlust en met veel watergespetter ravotten in het water (watertemperatuur ongeveer 32°C), zonder rekening te hoeven houden met volwassenen of hen te storen.

Bijzonderheden my alpenwelt resort

  • sauna
  • kindermenu
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging my alpenwelt resort

De ligging van "my alpenwelt resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.