Hotel Klockerhaus

2
Alpenreizen.nl logo

In het plaatsje Krimml vind je Nationalparkhotel Klockerhaus. Een gezellig kindvriendelijk hotel waar het personeel er alles aan doet om de perfecte service te verlenen.
Het hotel is gelegen op loopafstand van de Krimmler Wasserfälle. Slechts een korte wandeling vanaf het hotel brengt je naar deze beroemde watervallen. Onderweg kun je genieten van de prachtige natuur die Nationalpark Hohe Tauern te bieden heeft. In het bezoekerscentrum van het park is er van alles te leren en ontdekken over het park en de flora en fauna, die er te vinden is.
Na een dag in deze inspirerende omgeving is het fijn thuiskomen in Klockerhaus. Nestel je met een goed boek op een ligbedje in de tuin of duik in de wellness van het hotel. Je kunt er heerlijk ontspannen in alle warmte van de sauna en de jacuzzi, waarna je nog even verder kunt rusten op de verwarmde stoelen van de relaxruimte. Perfect voor na een actieve dag in de bergen!

Bijzonderheden hotel klockerhaus

  • sauna
  • fietsberging
  • kindermenu
  • babybed

Boekingsinformatie

Ligging hotel klockerhaus

De ligging van "hotel klockerhaus" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.