Hotel Katschberghof

2
Alpenreizen.nl logo

Op een zonnige en ideale locatie, direct aan de piste en middenin het zeer kindvriendelijke skigebied Katschberghöhe, vind je Katschberghof - een zeer geliefde plek voor elke vorm van vakantie.
Na een goede nachtrust in een van de stijlvolle, luxueuze kamers staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. De keuken van het hotel staat goed bekend! Pak je spullen en maak je klaar voor een mooie wandeltocht. Dit hotel is immers gecertificeerd als wandelhotel. Katschberg ligt centraal in de bergwereld tussen Karinthië en Salzburg en is ook de ideale uitvalsbasis voor de wintersport. Leef je daarnaast uit in de moderne technogym of zoek ontspanning in de uitgebreide panoramische wellness mét binnenzwembad en buiten hottub.
Niet te vergeten, de onuitputtelijke inzet en klantgerichtheid van het personeel. Een grote meerwaarde die zorgt voor vele terugkerende gasten; zowel stellen als families met kinderen beleven hier een onvergetelijke tijd!

Bijzonderheden hotel katschberghof

  • sauna
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging hotel katschberghof

De ligging van "hotel katschberghof" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.