Apart Hotel Legendär

2
Alpenreizen.nl logo

Idyllisch gelegen, aan de oever van het prachtige meer van Ossiach, is Apart Hotel Legendär te vinden. In dit bijzondere aparthotel kun je genieten van een ontspannen vakantie in de intieme sfeer van een comfortabel appartement in combinatie met de exclusieve service van een 4 sterren superieur hotel.
De verwennerij begint met een uitgebreid ontbijtbuffet, dat dagelijks voor je klaarstaat. Extra relaxed de dag beginnen? Geen probleem, het ontbijt kan naar het appartement worden gebracht om zo ongestoord te genieten van je ontbijt op je balkon mét uitzicht op het meer! De appartement beschikken over een hoogwaardig ingerichte keuken, met als hoogtepunt de inductiekookplaat.
Apart Hotel Legendär is zowel in de zomer als in de winter een fijne vakantiebestemming. Door de ligging aan het meer biedt het tal van mogelijkheden voor watersport en de omgeving leent zich uitermate goed voor wandelingen en fietstochten. In de winter is er een gratis pendeldienst beschikbaar naar het skigebied Gerlitzen.

Bijzonderheden apart hotel legendär

  • sauna
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging apart hotel legendär

De ligging van "apart hotel legendär" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.