Falkensteiner Carinzia

2
Alpenreizen.nl logo

Nagenoeg op de grens met Italië ligt het luxe Falkensteiner Hotel Carinzia. Dit luxe hotel laat aan haar gasten niets te wensen over.
Golfers kunnen hier hun hart ophalen, met de mogelijkheid om iedere dag 18 holes te lopen op de Championship GC Gailtal, op slechts 5 km van het hotel. En dit is nog maar het begin! Met de ligging naast het dalstation van de Millenium Express ben je in een mum van tijd in de bergen. Je kunt hier het hele jaar door prachtige wandelingen maken en al lopend de grens naar Italië oversteken. In de winter verandert het gebied in een wintersportparadijs met maar liefst 110 km skipistes voor zowel beginnende als gevorderde wintersporters.
Na een mooie maar enerverende dag in de bergen kun je heerlijk ontspannen in Aquapure SPA, het 2.400m² grote wellnesscentrum van Falkensteiner Hotel Carinzia. Je kunt hier genieten in de verschillende sauna's of lekker baantjes trekken in het verwarmde zwembad. Zo kun je aan het eind van de dag moe, maar gegarandeerd voldaan, je bed induiken.

Bijzonderheden falkensteiner carinzia

  • sauna
  • fietsberging
  • kindermenu
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging falkensteiner carinzia

De ligging van "falkensteiner carinzia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.