Ferienhotel Kolmhof

2
Alpenreizen.nl logo

Hotel Kolmhof is rustig gelegen in de heuvels van Bad Kleinkirchheim. Het door een familie beheerde hotel heeft in haar lange bestaan naam gemaakt als topbestemming voor een vakantie in Bad Kleinkirchheim. De 1.000 m² grote spa-oase met buitenzwembad dat het hele jaar door verwarmd is (vanuit binnen bereikbaar via een zwemtunnel), sauna, stoombad, cosmetica en massageruimte, solarium, een fitnessruimte en een grote ontspanningsruimte in de 3.500 m² Alpine Wellness Garden, maakt dat Kolmhof met recht een wellnesshotel genoemd worden.
Ook kinderen zijn welkom in Kolmhof. Het heerlijke buitenzwembad zal bij uitstek hun favoriete speelplek worden, maar ook het hoteleigen zandstrand aan de Millstättersee van 10.000 m² met lig- en speelweide en diverse sportfaciliteiten, gooit hoge ogen bij de kids.
Samen met de familiaire sfeer, goede service en gezellige Oostenrijkse uitstraling laat Kolmhof echt niets te wensen over!

Bijzonderheden ferienhotel kolmhof

  • sauna
  • fietsberging
  • kindermenu
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging ferienhotel kolmhof

De ligging van "ferienhotel kolmhof" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.