Kirchleitn Kleinwild

2
Alpenreizen.nl logo

Zin in een relaxte familievakantie? Dan ben je bij Kinderhotel Kirchleitn aan het goede adres! Dit kleinschalige vakantiedorp met 20 comfortabele vakantieboerderijen ligt in het idyllische St. Oswald op het zonneterras van Bad Kleinkirchheim, midden in Nationaal Park Nockberge. Op korte loopafstand vind je de kabelbaan Brunnach, wat een ideale uitvalsbasis is voor wandelingen en andere activiteiten in de bergen. Op enkele minuten met de auto ligt St. Kathrein, een zwemparadijs dat goed is voor vele uren zwemplezier.
Met een kinderclub voor kinderen vanaf 3 jaar, waar de kinderen zich gedurende 5 dagen per week optimaal kunnen vermaken en het tienerprogramma voor de oudere kinderen, beleeft zowel jong als oud gegarandeerd een geweldige tijd in Kirchleitn. En zoals het een kinderhotel betaamd, zijn er ook mogelijkheden voor opvang van de allerkleinsten, zodat ook de papa's en mama's even een rustmomentje kunnen pakken. Niet voor niets een populaire vakantiestek, waar vele gezinnen jaarlijks terugkeren!

Bijzonderheden kirchleitn kleinwild

  • sauna
  • kindermenu
  • babybed
  • animatie
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging kirchleitn kleinwild

De ligging van "kirchleitn kleinwild" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.