Basic Juttersuite

9.1
2
Strandplevier.nl logo

De  Basic Juttersuite biedt plaats aan 2 personen en beschikt over openslaande deuren (Frans balkon).  De suite beschikt over voorzieningen zoals boxspringbedden, gratis wifi en een flatscreen tv voor een fijn verblijf.

De Basic Juttersuite heeft een oppervlakte van 25m² en bevindt zich op de eerste verdieping van het complex van Strandplevier Suites. In deze suite voor twee personen heeft u de beschikking over een open pantry voorzien van een koelkast met vriesvak, waterkoker, Nespresso en een vaatwasser. In de Juttersuite is geen kookgelegenheid. In de twee eenpersoons boxspringbedden zult u heerlijk slapen en ook kunt u vanuit uw bed televisie kijken op de flatscreen tv. Verder beschikt de gelijkvloerse Basic Juttersuite over gratis wifi en is deze tevens rook- en huisdiervrij. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats naast het complex van Strandplevier Suites. Tevens is er een mogelijkheid om uw fiets te stallen in onze afgesloten fietsenstalling en is er een mogelijkheid om de accu van uw elektrische fiets op te laden. 

Boekingsinformatie

Ligging basic juttersuite

De ligging van "basic juttersuite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.