Comfort Strandsuite

9
2
Strandplevier.nl logo


De 2-persoons Comfort Strandsuite is ruim en modern ingericht en voorzien van comfortabele gemakken zoals boxspringbedden, wifi en een flatscreen tv voor een aangenaam verblijf op Texel bij Strandplevier Suites.


De Comfort Strandsuite is gelijkvloers en rookvrij en biedt plaats aan twee personen. De Comfort Strandsuite biedt met een oppervlakte van 36m² een ruim verblijf. Alle types beschikken over een flatscreen televisie en tweezitsbank in de zithoek, een badkamer met douche, toilet en wastafel en een open pantry inclusief koelkast met vriesvak, waterkoker, Nespresso en een vaatwasser. In de Comfort Strandsuite is geen kookgelegenheid. Geniet van een heerlijke nachtrust op de twee eenpersoons boxspringbedden. Bij de Strandsuite is een parkeergelegenheid voor één auto op de parkeerplaats naast het complex. Tevens kunt u in onze afgesloten en overdekte fietsenstalling uw fiets plaatsen en de accu van uw elektrische fiets opladen.


Houd er rekening mee dat de inrichting van de suites onderling kan verschillen.

Boekingsinformatie

Ligging comfort strandsuite

De ligging van "comfort strandsuite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.