Royal Duynsuite

8.9
2
Strandplevier.nl logo

De 2-persoons Royal Duynsuites zijn gelijkvloers en rookvrij. De Royal Duynsuite beschikt over diverse voorzieningen zoals gratis wifi, boxspringbedden, een flatscreen tv en parkeergelegenheid. De royal Duynsuites hebben een gescheiden zit en slaapgedeelte. Deze suites zijn een fijne accomodatie voor een heerlijke vakantie dicht bij het strand.

In de comfortabele Royal Duynsuite, met een oppervlakte van 48m², kunt u verblijven met twee personen. Alle suites binnen dit type zijn gelijkvloers en rookvrij en beschikken over diverse gemakken waaronder een flatscreen televisie, gratis wifi, open pantry inclusief koelkast met vriesvak, waterkoker, Nespresso koffiecupapparaat en vaatwasser. In de Royal Duinsuite suite is geen kookgelegenheid. U zult heerlijk slapen op de boxspringbedden. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Het balkon of terras bij uw suite beschikt over een fijne zit en  heeft een rustgevend uitzicht op onze daktuin of bos. Elke Royal Duynsuite heeft parkeergelegenheid voor één auto in de parkeergarage onder het complex. Tevens is er in de parkeergarage plaats voor uw fiets en is er de mogelijkheid om de accu van uw elektrische fiets op te laden.  Via de trap of de lift in het complex kunt u uw Royal Duynsuite bereiken.

Houd er rekening mee dat de inrichting en afmeting van de suites onderling kan verschillen.

Boekingsinformatie

Ligging royal duynsuite

De ligging van "royal duynsuite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.