2-persoons Luxe Hotelkamer

9.2
2
Deboshoek.nl logo

Op de begane grond van Hotel De Boshoek bevinden zich onze luxe 2-persoons hotelkamers met een oppervlakte van 25 m². De hotelkamers zijn stijlvol en modern ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals o.a. een comfortabel boxspringbed, een zitje, een flatscreen televisie, een luxe badkamer met een douche, wastafel en toilet, een Nespresso koffiemachine, een waterkoker en een minibar met lekkere drankjes.

De hotelkamers bieden een fijne buitenruimte met terrasmeubilair, vanaf waar u een vrij uitzicht heeft over de prachtige weilanden. Ook is er een airco aanwezig: wel zo fijn op de warme zomerdagen. Wij zorgen voor opgemaakte bedden, een dagelijkse verschoning van uw handdoeken en een tussentijdse schoonmaak van de badkamer. Verblijft u langer dan drie dagen? Dan wordt uw beddengoed om de drie dagen verschoond.

Maak uw verblijf compleet met een heerlijk ontbijt. Vanuit de hotellounge heeft u direct toegang tot de ontbijtzaal. Het ontbijt kunt u tijdens het reserveren bijboeken.

Boekingsinformatie

Ligging 2-persoons luxe hotelkamer

De ligging van "2-persoons luxe hotelkamer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.