4-persoons Luxe Hotelkamer

9.1
4
Deboshoek.nl logo

Deze luxe hotelkamer bestaat uit twee geschakelde kamers voor 2 personen. Bij een 4-persoons boeking wordt de hotelkamer middels een tussendeur met de naastgelegen kamer verbonden. De luxe hotelkamers bevinden zich op de begane grond van Hotel De Boshoek en hebben samen een oppervlakte van ongeveer 50 m².

De kamers zijn luxe ingericht met o.a. een comfortabel boxspringbed, een zitje, een flatscreen televisie, een luxe badkamer, een Nespresso koffiemachine, een waterkoker, een minibar en een airco. En dit alles natuurlijk keer twee! Geniet vanaf uw terrasmeubilair van een vrij uitzicht over de weilanden. Uw hotelverblijf is inclusief opgemaakte bedden, dagelijkse verschoning van handdoeken en tussentijdse schoonmaak van de badkamer. Verblijft u langer dan drie dagen? Dan wordt uw beddengoed om de drie dagen verschoond.

Maak uw hotelverblijf compleet met een heerlijk ontbijt. Vanuit de hotellounge heeft u direct toegang tot de ontbijtzaal. Het ontbijt kunt u tijdens het reserveren bijboeken.

Boekingsinformatie

Ligging 4-persoons luxe hotelkamer

De ligging van "4-persoons luxe hotelkamer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.