Domina Parco dello Stelvio

2
Alpenreizen.nl logo

Middenin het Stelvio National Park, omringd door de ongerepte natuur van het omliggende berglandschap, ligt Hotel Domina Parco Dello Stelvio. Rustig gelegen aan de rand van het Italiaanse dorpje Cogolo di Pejo, dicht bij de bergliften en aan de voet van de imposante bergketens van de Ortler Alpen, maakt dit hotel de ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie in de Dolomieten.
Heb je geen zin in teveel inspanning, maar vooral ontspanning, ook dan ben je hier aan het goede adres! In de aangename wellness met binnenzwembad kan je genieten van een ontspannen sfeer, met natuurlijk een geweldig uitzicht op de bergen.
's Morgens is er een ontbijtbuffet en 's avonds worden de lekkerste traditionele gerechten op tafel gezet, de specialiteit van het restaurant. Een hotel met Italiaanse gastvrijheid en een vleugje Oostenrijkse charme bezorgt jou gegarandeerd een onbezorgde vakantie!

Bijzonderheden domina parco dello stelvio

  • sauna
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging domina parco dello stelvio

De ligging van "domina parco dello stelvio" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.