Hotel Silberhorn

2

Dit leuke en comfortabele hotel ligt op een toplocatie: aan de voet van de Jungfrau!
Een perfecte plek om te genieten van het uitzicht op het spectaculaire bergpanorama, maar ook een ideaal vertrekpunt voor uitstapjes in deze prachtige omgeving.
Het hotel ligt midden in het gezellige centrum, op loopafstand van de bergliften en pal naast het station. Heel comfortabel, want het autovrije Wengen is alleen bereikbaar per trein. Wandel in de nabije omgeving door de overweldigende natuur en maak een dagtrip naar de Jungfraujoch, 'the Top of Europe'.
Bij terugkomst in het hotel kun je aanschuiven voor een van de gastronomische lokale gerechten in het à-la-carte restaurant. Even natafelen bij de open haard, bijkomen in de wellness of in de sfeervolle bar. Er is zelfs een kapper, juwelier en sportwinkel! Maar bovenal kun je hier de 'Zwitserse Gemütlichheit' ervaren.

Bijzonderheden hotel silberhorn

  • sauna
  • kindermenu
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie
Alpenreizen.nl logo
Laatste alpenreizen.nl nieuws
Gratis abonnement op Bergen Magazine bij je boeking

Boek nu en ontvang een jaar lang gratis Bergen Magazine t.w.v. € 29,95. 

Kom met het Bergen Magazine in de stemming voor jouw vakantie in de Alpen en geniet thuis op de bank alvast van de bergen!

Meer informatie

Ligging hotel silberhorn

De ligging van "hotel silberhorn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.