Hotel Simmerlwirt

2

In het prachtig gelegen Tiroolse dorp Niederau in het Wildschönaugebied ligt Hotel Simmerlwirt. Een gastvrij 3-sterrenhotel in het centrum van Niederau, op 250 meter van de Markbachjochbahn en slechts 100 meter van de Stenzer lift.
Na een actieve en indrukwekkende dag in de bergen, kun je met je favoriete drankje lekker uitpuffen en nagenieten op het gezellige, sfeervolle terras van Simmerlwirt. Maar bij het hotel is het in de zomer ook goed toeven met een goed boek bij het buitenzwembad, met dat fantastische uitzicht op de bergen! Liefhebbers kunnen ook gebruikmaken van de sauna, infraroodsauna en stoomcabine om na het sporten de spieren lekker te ontspannen.
Als gast in Simmerlwirt krijg je bovendien de WildschönauCard, waarmee zowel in de zomer als in de winter interessante extra's zijn inbegrepen bij je verblijf.

Bijzonderheden hotel simmerlwirt

  • sauna
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie
Alpenreizen.nl logo
Laatste alpenreizen.nl nieuws
Gratis abonnement op Bergen Magazine bij je boeking

Boek nu en ontvang een jaar lang gratis Bergen Magazine t.w.v. € 29,95. 

Kom met het Bergen Magazine in de stemming voor jouw vakantie in de Alpen en geniet thuis op de bank alvast van de bergen!

Meer informatie

Ligging hotel simmerlwirt

De ligging van "hotel simmerlwirt" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.