Hotel Jennys Schlössl

2

Het door familie gerunde Jenny's Schlössl heeft aan de buitenkant misschien niet de typisch Oostenrijkse uitstraling die je zou verwachten, maar laat je daar zeker niet door leiden.. Beauty & Vital-Hotel Jenny's Schlössl is echt een parel onder de hotels in Serfaus!
De keuken van Jenny's Schlössl is buitengewoon creatief, smaakvol, verfijnd en een lust voor het oog. Ieder gerecht is weer een nieuw kunstwerk.
Zoals de naam al verraad is ook de wellness met een oppervlakte van maar liefst 1300 m2 een hoogtepunt voor de liefhebber, met onder meer een panoramisch buitenzwembad en een veelheid aan verschillende sauna's. Traditie, luxe en moderne voorzieningen worden perfect met elkaar verbonden. Dat is wat Jenny's Schlössl zo bijzonder maakt!

Bijzonderheden hotel jennys schlössl

  • sauna
  • fietsberging
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie
Alpenreizen.nl logo
Laatste alpenreizen.nl nieuws
Gratis abonnement op Bergen Magazine bij je boeking

Boek nu en ontvang een jaar lang gratis Bergen Magazine t.w.v. € 29,95. 

Kom met het Bergen Magazine in de stemming voor jouw vakantie in de Alpen en geniet thuis op de bank alvast van de bergen!

Meer informatie

Ligging hotel jennys schlössl

De ligging van "hotel jennys schlössl" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.