Der Siegelerhof

2

Een meer dan 100 jaar oude boerderij, die behoort tot een van de eerste huizen van Mayrhofen. De kamers van het gemoedelijke Siegelerhof zijn ruim en stoer met de robuuste houten muurbekleding.
In de zomer is de knusse tuin met loungebanken een favoriete stek. Je kunt er heerlijk genieten van de zon, terwijl de kids zich vermaken op de glijbaan, trampoline en schommel. Door de ligging middenin het dorp, met de voorzieningen dichtbij en de halte van de skibus voor de deur, is Der Siegelerhof ook in de winter een perfecte plek om te verblijven.
De aanwezigheid van de kleine lokale bar, die ook fungeert als ontmoetingsplek voor de locals uit het dorp, geeft net dat extra Oostenrijkse gevoel.
Kortom, als je houdt van een wat kleiner hotel, met een warme en gemoedelijke sfeer én persoonlijke aandacht, dan is Der Siegelerhof zeker een aanrader!

Bijzonderheden der siegelerhof

  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie
Alpenreizen.nl logo
Laatste alpenreizen.nl nieuws
Gratis abonnement op Bergen Magazine bij je boeking

Boek nu en ontvang een jaar lang gratis Bergen Magazine t.w.v. € 29,95. 

Kom met het Bergen Magazine in de stemming voor jouw vakantie in de Alpen en geniet thuis op de bank alvast van de bergen!

Meer informatie

Ligging der siegelerhof

De ligging van "der siegelerhof" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.