Hotel Das Neuhaus

2

Terwijl jij geniet van de schoonheid van de natuur en het familieplezier dat Saalbach te bieden heeft, staat bij Neuhaus het diner al klaar. Een superieur viersterrenhotel waar ze weten wat vakantie vieren betekent.
Perfect gelegen in het hart van Saalbach, dichtbij de bergliften die je in de zomer zelfs gratis en onbeperkt kunt gebruiken! In combinatie met de sfeervolle inrichting en de luxe faciliteiten maakt dit Das Neuhaus tot een geweldig vakantieverblijf.
Zowel een verfrissende duik in het binnenzwembad als een middag vitamine D opdoen op een ligbedje behoren tot de ontspannende mogelijkheden. Voor meer inspanning trek je de bergen, waarna het fijn thuiskomen is na een actieve dag in de veelzijdige omgeving van Saalbach Hinterglemm.

Bijzonderheden hotel das neuhaus

  • sauna
  • babybed

Boekingsinformatie
Alpenreizen.nl logo
Laatste alpenreizen.nl nieuws
Gratis abonnement op Bergen Magazine bij je boeking

Boek nu en ontvang een jaar lang gratis Bergen Magazine t.w.v. € 29,95. 

Kom met het Bergen Magazine in de stemming voor jouw vakantie in de Alpen en geniet thuis op de bank alvast van de bergen!

Meer informatie

Ligging hotel das neuhaus

De ligging van "hotel das neuhaus" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.