Royal Duynsuite 4P

8.7
4
Strandplevier.nl logo

De Royal Duynsuite 4P is een geschakelde Royal Duynsuite welke middels een tussendeur ( Connecting rooms) is verbonden en zo plaats biedt aan 3 tot 4 personen. Ideaal voor een familie of vrienden.


De Royal Duynsuite 4P  biedt dankzij de tussendeur (connecting rooms) plaats aan 3 tot 4 personen. Zo kunt u met uw gezin, familie of vrienden genieten van een heerlijke vakantie op Texel bij Strandplevier Suites. De Royal Duynsuites 4P zijn geschakelde Royal Duynsuites en beschikt daarmee over dezelfde faciliteiten als deze type suites. Geniet van een heerlijke nachtrust op de eenpersoons boxspringbedden. De beide badkamers beschikken over een douche, wastafel en toilet. In de zithoek van de suites heeft u de beschikking over een flatscreen tv en uiteraard heeft u ook wifi toegang. De open pantry is voorzien van een koelkast met vriesvak, waterkoker, Nespresso koffiecupapparaat en vaatwasser. In de suite is geen kookgelegenheid. Omdat het een geschakelde suite betreft is er op onze parkeerplaats plek voor twee auto's.  

Houd er rekening mee dat de inrichting en afmeting van de suites onderling kan verschillen.

Boekingsinformatie

Ligging royal duynsuite 4p

De ligging van "royal duynsuite 4p" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.