2-persoons Comfort Hotelkamer

9
2

De Comfort Hotelkamers bevinden zich op de bovenverdieping van Hotel De Boshoek. Ze bieden plaats aan 2 personen en hebben een oppervlakte van 21 m². Vanuit uw hotelkamer heeft u een vrij uitzicht over het buitengebied van Voorthuizen. De hotelkamers zijn alleen via een trap te bereiken. Wij zorgen voor opgemaakte bedden, een dagelijkse verschoning van uw handdoeken en een tussentijdse schoonmaak van de badkamer. Verblijft u langer dan drie dagen? Dan wordt uw beddengoed om de drie dagen verschoond.

De hotelkamers zijn luxe en stijlvol ingericht met o.a. een comfortabel boxspringbed, een zitje, een flatscreen televisie, een luxe badkamer met een douche, wastafel en toilet, een Nespresso koffiemachine, een waterkoker en een minibar met lekkere drankjes. Bij uitcheck kunt u de genuttigde drankjes betalen. Uw hotelkamer beschikt tevens over een airco.

Tijdens uw hotelovernachting mag een heerlijk ontbijtbuffet natuurlijk niet ontbreken. Vanuit de hotellounge heeft u direct toegang tot de ontbijtzaal van het hotel. Het ontbijt kunt u tijdens het reserveren bijboeken.

Boekingsinformatie
Deboshoek.nl logo
Laatste deboshoek.nl nieuws
Halloween op De Boshoek

Ook dit jaar is er weer een Halloween weekend op De Boshoek! En wel van 18 t/m 21 oktober 2019. Durf jij het aan om te griezelen tijdens de vakantie? Een goed gevuld Halloween animatieprogramma is er georganiseerd. Voor de kleintjes bij de Kidsclub en voor de oudere jeugd zelfs een spooktocht, welke elk jaar angstaanjagender wordt! De Boshoek is overgenomen door Vakantiepark De Rillingen! Spannend, maar oooh zo leuk!

Meer informatie

Ligging 2-persoons comfort hotelkamer

De ligging van "2-persoons comfort hotelkamer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.