Appartement Ski Paradise - 4-6 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence Ski Paradise heeft een gunstige ligging in Veysonnaz, slechts 100 meter van de piste en cabinelift vandaan en met een schitterend uitzicht op het Rhônedal en de bergen. De cabinelift brengt je naar het grote Les Quatre Vallées skigebied, met ruim 400 kilometer gevarieerde pistes. Het centrum van Veysonnaz ligt op ongeveer 300 meter afstand van résidence Ski Paradise. Hier zijn o.a. een aantal restaurants en bars, supermarkt en winkels te vinden. De skischool bevindt zich bij de cabinelift.
De résidence is onderverdeeld in meerdere appartementen, waarvan wij een 4-6 persoons appartement en een 8-persoons penthouse aanbieden. De appartementen zijn modern en stijlvol ingericht en zijn beide voorzien van een balkon met een mooi uitzicht op de omgeving.
Er is een wellnessruimte in de résidence met o.a. een grote whirlpool en een sauna. Je kunt hier dagelijks gratis gebruik van maken van 14.00 tot 22.00 uur. Verder is er een wasruimte met wasmachine en droger (tegen betaling) en heb je per appartement een skikluisje tot je beschikking. De auto kan bij de résidence geparkeerd worden.
Als gast van résidence Ski Paradise heb je gratis toegang tot het overdekte zwembad van Veysonnaz, dat op ongeveer 700 meter afstand gelegen is.

Boekingsinformatie

Ligging appartement ski paradise - 4-6 personen

De ligging van "appartement ski paradise - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.