Chalet Wanderoo - 8-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Chalet Wanderoo bevindt zich op een toplocatie in het bergdorp Veyzonnaz, onderdeel van het ruim 400 km piste tellende skigebied Les Quatre Vallées. Het chalet ligt namelijk direct aan de rode skipiste, waardoor je 's ochtends meteen de latten kunt onderbinden en op pad kunt gaan! Via deze rode piste ski je (ca. 150 meter) naar de cabinelift van Veysonnaz, die je verder het gebied in brengt. Aan het einde van je skidag is het mogelijk om weer terug te skiën naar chalet.
In het centrum van Veysonnaz, dat op ongeveer 800 meter afstand gelegen is, vind je alle benodigde voorzieningen. Zo zijn er o.a. een supermarkt, diverse (sport)winkeltjes en een aantal gezellige restaurants en bars te vinden. De skischool bevindt zich bij de cabinelift. Verder heeft Veysonnaz een openbaar binnenzwembad, waar je als gast van chalet Wanderoo gratis toegang tot hebt. Er zijn hier ook enkele wellnessfaciliteiten te vinden, waar je tegen betaling gebruik van kunt maken.
Na een dag in de sneeuw kun je in chalet Wanderoo heerlijk opwarmen bij de houtkachel. Door de grote ramen en vanaf het balkon en terras heb je een schitterend uitzicht op de omliggende bergwereld. Er is een verwarmde berging aanwezig voor het opbergen van je skimateriaal. De auto parkeer je op ongeveer 100 meter afstand van het chalet. Vanwege een steile toegangsweg zijn sneeuwkettingen nodig (afhankelijk van de sneeuwcondities). De toegangsweg naar het chalet is tevens vrij steil.

Boekingsinformatie

Ligging chalet wanderoo - 8-10 personen

De ligging van "chalet wanderoo - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.