Chalet Aosta met privé-sauna en buiten-whirlpool - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

In het authentieke dorp Veysonnaz ligt chalet Aosta met privé-sauna en buiten-whirlpool. Het chalet is gelegen op een rustige locatie, waar je een prachtig panoramisch uitzicht hebt op de omgeving. Op ongeveer 1 km afstand vind je de Veysonnaz Télécabine, die je naar het Les Quatre Vallées skigebied met ruim 400 km aan pistes brengt. Overige voorzieningen, zoals restaurants, barretjes, supermarkt, bakker en (sport)winkels, vind je op ongeveer 800 meter afstand van het chalet. In Veysonnaz is er verder een openbaar binnenzwembad met diverse wellnessfaciliteiten. Bij de cabinelift kun je ook een skischool en skiverhuur vinden. De skibus naar het centrum en de cabinelift vertrekt op ongeveer 300 meter afstand van het chalet.
Chalet Aosta is een twee-onder-een-kap chalet, gelegen op een mooie locatie in Veysonnaz. Na een dag in de sneeuw kun je heerlijk ontspannen in de privé-sauna en de buiten-whirlpool met een schitterend uitzicht over de bergen. Ook kun je een spelletje doen op de biljarttafel. Het chalet is modern met een traditionele uitstraling en heeft o.a. een wasmachine, droger, internetverbinding (Wi-Fi), skiberging, ruim terras en een balkon met buiten-open haard en tuinmeubilair.
Toegang tot het chalet is door middel van een trap (ongeveer 15 treden). Er zijn twee parkeerplaatsen bij het chalet aanwezig. De toegangsweg naar het chalet is vrij smal en steil, het is aan te raden om sneeuwkettingen mee te nemen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet aosta met privé-sauna en buiten-whirlpool - 6-8 personen

De ligging van "chalet aosta met privé-sauna en buiten-whirlpool - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.