Chalet Château Lapin - 6 personen

4.3 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Chalet Château Lapin is gelegen op een schitterende locatie in de wijk Pathiers in Verbier, met een mooi uitzicht op de bergen en het dorp. Het chalet heeft een rustige en zonnige ligging op ongeveer 1,3 km afstand van het centrum. Hier kun je o.a. terecht voor een supermarkt, bakker en diverse winkels, restaurants en bars. Op ca. 500 meter afstand van het chalet vind je een sportcentrum waar je o.a. kunt schaatsen, sneeuwkarten, zwemmen in het overdekte zwembad of ontspannen in de sauna.
De Savoleyres cabinelift en de Médran skiliften liggen beide op ongeveer 2,4 km afstand van chalet Château Lapin. Deze skiliften geven je toegang tot het enorme Les Quatre Vallées skigebied met meer dan 400 km piste! In Verbier vind je verder een aantal beginnerspistes met sleepliften.
Het 6-persoons chalet Château Lapin heeft een verzorgde en gezellige inrichting, beschikt over een terras op het oosten en zuiden gelegen en een Wi-Fi internetverbinding. Het chalet ligt aan een steile, doodlopende toegangsweg. Het wordt dan ook aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen. Het chalet heeft een eigen parkeergarage (hoogte 2.00 meter, voor één auto), die gelegen is op ca. 100 meter afstand. Openbare parkeerplaatsen vind je op zo'n 400 meter afstand van het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet château lapin - 6 personen

De ligging van "chalet château lapin - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.