Chalet Echo de la Printze met privé-sauna - 12 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Bij chalet Echo de la Printze verblijf je in het hart van Les Quatre Vallées! Dit chalet ligt in een rustige omgeving, tussen het skistation Siviez en het gezellige wintersportdorp Nendaz in. Vanaf het chalet rijd je in slechts 5 minuten naar Siviez toe (ca. 2,5 km). Hier bevindt zich een grote parkeerplaats waar je gratis de auto kunt parkeren. Vanuit Siviez vertrekken er skiliften richting Nendaz, Veysonnaz en Verbier. Verder vind je hier een kleine supermarkt, skischool, skiverhuur en enkele bars/restaurants.
In Nendaz (ca. 6,5 km) is er een groot aanbod aan voorzieningen. Je vindt er verschillende restaurants, après-ski bars, supermarkten, een bakker en sportwinkels, maar ook een schaatsbaan en uitgebreid wellnesscentrum zijn in Nendaz te vinden. Op ongeveer 100 meter afstand van het chalet bevindt zich een bakker, waar je broodjesservice kunt bestellen.
Bij thuiskomst in chalet Echo de la Printze, na een actieve dag in de sneeuw, kun je heerlijk ontspannen in je eigen sauna! Het vele houtwerk geeft het chalet een warme sfeer en de authentieke open haard maakt dit plaatje compleet. Er is een skiberging voor het opbergen van je skimateriaal en ook is het chalet voorzien van Wi-Fi. Tegenover het chalet vind je een parkeerplaats en er is openbare parkeergelegenheid langs de weg, op ca. 50 meter afstand van het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet echo de la printze met privé-sauna - 12 personen

De ligging van "chalet echo de la printze met privé-sauna - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.