Chalet Teychenne met privé-sauna - 10 personen

0.9 / 10 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Chalet Teychenne is een groot en luxe chalet in Les Collons met een comfortabele en smaakvolle inrichting. Het chalet beschikt o.a. over een eigen wellnessruimte met een sauna en een aantal fitnessapparaten en een whirlpool in één van de badkamers. De piste, Trabanta stoeltjeslift en het centrum van Les Collons liggen op zo’n 500 meter loopafstand (via onverhard, steil pad). Via de weg is de afstand ongeveer 800 meter.
In Les Collons vind je o.a. een supermarkt, winkels, restaurants, bars, skiverhuur en ook de skischool is hier gevestigd. In de plaats Thyon 2000, gelegen op ongeveer 6 km afstand van chalet Teychenne, vind je een overdekt zwembad en kinderopvang.
Chalet Teychenne is gelegen op ca. 1700 meter hoogte. Vanaf het balkon heb je een prachtig panoramisch uitzicht over het dal, de Alpen en de Matterhorn (4478 meter hoog). Bij de bouw van het chalet is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals natuursteen. Dit zorgt voor een gezellige sfeer. Het chalet beschikt over een garage met plaats voor één auto. Overige auto’s kunnen buiten bij het chalet geparkeerd worden.
Als gast van Chalet Teychenne ontvang je bij aankomst een kortingscoupon waarmee je profiteert van korting op een 6-daagse skipas. Deze korting is onder voorbehoud en afhankelijk van de periode (bepaalde weken kunnen uitgesloten zijn).

Boekingsinformatie

Ligging chalet teychenne met privé-sauna - 10 personen

De ligging van "chalet teychenne met privé-sauna - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.