Chalet Dent Blanche met sauna - 12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Het ruim opgezette chalet Dent Blanche biedt de perfecte inrichting voor een gezellige wintersportvakantie, waar het samenzijn centraal staat. Chalet Dent Blanche is vrijstaand en gelegen op een rustige locatie aan de rand Les Collons. Op ongeveer 2 km is de stoeltjeslift van Les Masses te vinden en deze is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer of de gratis skibus welke op ongeveer 300 meter afstand van chalet Dent Blanche vertrekt. Via de stoeltjeslift van Les Masses krijg je toegang tot het welbekende skigebied Les Quatre Vallées, waar ruim 400 km piste te ontdekken valt.
In het knusse centrum van Les Collons (ca. 2,5 km) bevinden zich diverse restaurants en winkels, maar ook een skiverhuur en een skischool. Een kleine 6 kilometer verder op, in het dorp Thyon 2000, is er een overdekt zwembad en kinderopvang.
Het chalet Dent Blanche is stijlvol gebouwd met gebruik van veel hout en natuursteen, wat is terug te vinden in het interieur, daarbij heb je vanuit elk raam een prachtig panorama uitzicht. Na een intensieve dag op de piste kun je gezellig bij de open haard zitten, heerlijk in de zon op het terras alle verhalen over de dag uitwisselen of helemaal tot rust in de sauna komen. Het chalet beschikt over een garage met oplaadpunt voor een elektrische auto (tegen betaling van € 100,00 per week, reserveren verplicht) en twee parkeerplaatsen aan de voorzijde van het chalet.
Als gast van Chalet Dent Blanche ontvang je bij aankomst een kortingscoupon waarmee je profiteert van korting op een 6-daagse skipas. Deze korting is onder voorbehoud en afhankelijk van de periode (bepaalde weken kunnen uitgesloten zijn).

Boekingsinformatie

Ligging chalet dent blanche met sauna - 12 personen

De ligging van "chalet dent blanche met sauna - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.