Chalet Paradis des 4 Vallees met privé-sauna en whirlpool - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Paradis des 4 Vallees is een ruim en comfortabel chalet met o.a. een privé-sauna en whirlpool. Het chalet is gelegen in het vriendelijke dorp Les Collons en biedt een prachtig uitzicht over de Dent Blanche en de Matterhorn. Het chalet heeft een smaakvolle inrichting en is ook voorzien van o.a. een gezellige open haard, gratis internet (Wi-Fi) en balkons.
Op loopafstand (ca. 700 meter) van Chalet Paradis des 4 Vallees bevindt zich de Trabanta skilift, die je direct toegang geeft tot het skigebied van Les Quatre Vallées met ruim 400 km gevarieerde pistes! In het skigebied van Quatre Vallees bevindt zich ook een rodelbaan van Thyon richting Les Collons. In en rondom het gebied zijn 12 km aan langlaufloipes beschikbaar. Op ca. 300 meter van het chalet vind je de skibushalte.
In het centrum van Les Collons, op ca. 400 meter afstand, vind je de nodige faciliteiten zoals een supermarkt, bank, diverse restaurants en uitgaansgelegenheden, verschillende winkels, een schaatsbaan en skiverhuur. In de nabijgelegen plaats Thyon 2000 (gelegen op ca. 6 km afstand) kun je terecht voor een overdekt zwembad en kinderopvang (kinderen vanaf 18 maanden).
Er is parkeergelegenheid bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet paradis des 4 vallees met privé-sauna en whirlpool - 8 personen

De ligging van "chalet paradis des 4 vallees met privé-sauna en whirlpool - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.