Chalet Charme de Tzoumaz - 8 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Charme de Tzoumaz is een comfortabel chalet met open haard, gelegen op een zonnige en rustige locatie in het hogere gedeelte van La Tzoumaz. Door de hogere ligging heb je vanuit het chalet een prachtig uitzicht over de Walliser Bergen.

Het chalet bevindt zich op ca. 650 meter afstand van de skipiste en de cabinelift. Afhankelijk van de sneeuwcondities kun je off-piste terugskiën tot vlakbij het chalet. De 8-persoons cabinelift La Tzoumaz-Savoleyres geeft je toegang tot het skigebied van Verbier, vanwaaruit je aansluiting hebt op de rest van Les Quatre Vallées. Bij de cabinelift bevinden zich een skischool, kinderopvang en overdekt zwembad. Het centrum van La Tzoumaz ligt op ongeveer 800 meter afstand van chalet Charme de Tzoumaz. Hier vind je o.a. een aantal winkels, restaurants, après-ski gelegenheden en een schaatsbaan.
Chalet Charme de Tzoumaz is met de auto bereikbaar tot ca. 20 meter. De auto kun je parkeren op ca. 50 meter afstand van het chalet en ook op 150 meter afstand bevinden zich parkeerplaatsen. Het chalet beschikt over Wi-Fi.

Boekingsinformatie

Ligging chalet charme de tzoumaz - 8 personen

De ligging van "chalet charme de tzoumaz - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.