Chalet Flocon de Neige met sauna en buiten-whirlpool - 12-16 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
16
Chalet.nl logo

Chalet Flocon de Neige is gelegen in het hogere gedeelte van de vriendelijke plaats La Tzoumaz. Het chalet is ruim opgezet en beschikt over een privé-sauna en buiten-whirlpool (tegen betaling). Op ongeveer 1,4 km afstand van het chalet is het centrum van La Tzoumaz gelegen. Hier vind je o.a. een supermarkt, (sport)winkels, kinderopvang, restaurants, bars en een schaatsbaan. Op 400 meter afstand is de skibushalte gelegen.
De piste naar de cabinelift ligt op ca. 750 meter afstand van chalet Flocon de Neige. Bij deze cabinelift zijn ook een skischool en overdekt zwembad gelegen (ook te bereiken per auto of skibus, ca. 1,2 km). Op ongeveer 800 meter van het chalet is tevens een stoeltjeslift gelegen en op ca. 750 meter vind je een rodelbaan. Bij voldoende sneeuw is het mogelijk om vanaf de piste terug te skiën naar het chalet (off-piste, afstand van ca. 250 meter).
Chalet Flocon de Neige heeft een luxe en sfeervolle inrichting met gebruik van hoogwaardige materialen. Het chalet beschikt naast een sauna en whirlpool ook over o.a. een houtkachel, Wi-Fi en een balkon en terras. Vanuit de woonkamer heb je een schitterend uitzicht over de bergen. Er zijn zes privé-parkeerplaatsen bij het chalet (waaronder twee parkeerplaatsen onder een carport).

Boekingsinformatie

Ligging chalet flocon de neige met sauna en buiten-whirlpool - 12-16 personen

De ligging van "chalet flocon de neige met sauna en buiten-whirlpool - 12-16 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.