Chalet Les Jeunes - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Het comfortabele, vrijstaande chalet Les Jeunes is gelegen in het bergdorp La Tzoumaz, in het grote Les Quatre Vallées skigebied met ruim 400 km piste! Dit typisch Zwitsers chalet heeft een unieke ligging op een berghelling, met een prachtig uitzicht op de bergachtige omgeving. De cabinelift ligt ongeveer 500 meter van het chalet vandaan en brengt je naar Savoleyres (2354 m), van waaruit je aansluiting hebt op het skigebied van Verbier en de rest van Les Quatre Vallées. De cabinelift is te voet of per skibus te bereiken. De skibushalte ligt slechts 50 meter van het chalet vandaan.
Het centrum van La Tzoumaz bevindt zich op loopafstand (ca. 400 meter) van chalet Les Jeunes. Hier vind je een supermarkt, een aantal (sport)winkels, enkele bars en restaurants en een schaatsbaan. Bij de cabinelift zijn een skischool en een overdekt zwembad gelegen. Verder vind je bij het dorp een 10 km lange rodelpiste.
Chalet Les Jeunes is een ruim chalet met een sfeervolle inrichting met veel gebruik van hout. Het chalet beschikt o.a. over een houtkachel, balkon en een gratis Wi-Fi internetverbinding. Er zijn drie parkeerplaatsen bij het chalet, waarvan één overdekt (carport).

Boekingsinformatie

Ligging chalet les jeunes - 8 personen

De ligging van "chalet les jeunes - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.