Chalet Charmille met sauna en buiten-whirlpool - 14 personen

1.6 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

Chalet Charmille is een luxe 14-persoons chalet met privé-sauna en buiten-whirlpool (tegen betaling), gelegen in het hogere deel van het vriendelijke plaatsje La Tzoumaz. Het chalet ligt op ongeveer 1600 meter hoogte en bevindt zich in het grootste skigebied van Zwitserland, Les Quatre Vallées. Vanuit het chalet heb je een schitterend uitzicht over het Rhônedal.
Het centrum van La Tzoumaz, met o.a. een aantal winkels, restaurants en bars, ligt op ca. 750 meter afstand van chalet Charmille. Op ongeveer 600 meter afstand vind je de cabinelift La Tzoumaz-Savoleyres, evenals een schaatsbaan, overdekt zwembad, skischool en kinderopvang. Via de piste, die op ca. 250 meter afstand van het chalet gelegen is, kun je naar de cabinelift skiën. Op ca. 400 meter afstand vind je de stoeltjeslift Les Etablons en op ca. 100 meter afstand stopt de gratis skibus. Het is mogelijk om naar het chalet terug te skiën (off-piste).
Het ruime chalet Charmille beschikt naast een sauna en whirlpool ook over o.a. een open haard, gratis Wi-Fi, balkon en terras. Verder zijn alle slaapkamers voorzien van een en-suite badkamer. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet charmille met sauna en buiten-whirlpool - 14 personen

De ligging van "chalet charmille met sauna en buiten-whirlpool - 14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.