Chalet Quatre Vallées met privé-sauna - 8 personen

2.4 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Quatre Vallées heeft een gunstige ligging in het dorpje La Tzoumaz. Vanaf het chalet kun je off-piste naar de rode La Tzoumaz 2 piste skiën, die uitkomt bij de cabinelift La Tzoumaz-Savoleyres in het centrum van het dorp (ca. 800 meter). Je kunt vanaf het chalet ook lopend de stoeltjeslift Les Etablons en de piste bereiken (ca. 150 meter). Beide skiliften geven je toegang tot het enorme Les Quatre Vallées skigebied, dat ruim 400 km piste telt. Met de auto is de afstand tot het centrum en de cabinelift ca. 1,5 km.
Het dorpscentrum van La Tzoumaz beschikt o.a. over een aantal restaurants en bars, supermarkt, (sport)winkels en een schaatsbaan. Bij de cabinelift zijn een skischool, kinderopvang en een overdekt zwembad met sauna gelegen. De gratis skibus vertrekt op ca. 250 meter afstand van het chalet.
Chalet Quatre Vallées is in 2018 deels gerenoveerd en gemoderniseerd. Het chalet is voorzien van een kleine privé-sauna met uitzicht op de Rhônevallei! Verder heeft het chalet o.a. een open haard, Wi-Fi en een terras met een panoramisch uitzicht.
Het chalet is bereikbaar via een lange, steile trap (ca. 60 meter lang, hoogteverschil ca. 15 meter). Het chalet heeft twee privé-parkeerplaatsen, bovenaan de trap. Op ca. 150 meter afstand van het chalet is gratis openbare parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging chalet quatre vallées met privé-sauna - 8 personen

De ligging van "chalet quatre vallées met privé-sauna - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.