Chalet Michelle met privé-sauna - 16 personen

0.8 / 10 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
16
Chalet.nl logo

In het hogere deel van La Tzoumaz ligt chalet Michelle. Dit ruime 16-persoons chalet beschikt over een eigen sauna en biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen. De afstand tot het centrum, met diverse winkels, restaurants en après-ski gelegenheden, bedraagt via de kortste weg ca. 150 meter (dit is een onverhard -niet officieel- wandelpad). De skischool, piste en cabinelift (met verbinding Verbier/4 Vallées) liggen op ca. 350 meter afstand van het chalet.
Chalet Michelle heeft een verzorgde en comfortabele inrichting. In de privé-sauna kun je heerlijk ontspannen na een lange dag skiën. Daarnaast beschikt het chalet over o.a. een gezellige open haard, Wi-Fi, terras en een ruim balkon. Verder hebben de meeste slaapkamers een en-suite badkamer. Bij chalet Michelle is voldoende parkeergelegenheid. Het chalet is te bereiken via een trap.

Boekingsinformatie

Ligging chalet michelle met privé-sauna - 16 personen

De ligging van "chalet michelle met privé-sauna - 16 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.