Chalet Les Flats - 10-14 personen

2.8 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

Chalet Les Flats is rustig gelegen op een bergrand, met een schitterend uitzicht over de bergen van 'Dents du Midi'. Het chalet ligt tussen de dorpen Val d'Illiez en Les Crosets in. Les Crosets met o.a. skiliften en enkele winkels, restaurants en bars, vind je op ca. 4 km afstand van chalet Les Flats en de skiliften van Champoussin liggen op ongeveer 5 km afstand. De skibus vertrekt op zo'n 500 meter afstand van chalet Les Flats.
Dit mooie chalet, dat geschikt is voor groepen tot 14 personen, is ingericht met veel hout en heeft daarom een sfeervolle en warme uitstraling. De gezellige woonkamer vormt het middelpunt van het chalet. Na een actieve dag in de sneeuw kun je heerlijk ontspannen in de privé-sauna en verder zijn er o.a. een verwarmde skiberging met skischoenendroger, Wi-Fi, een balkon en een groot zonneterras aanwezig. De auto kun je direct bij het chalet parkeren.

Boekingsinformatie

Ligging chalet les flats - 10-14 personen

De ligging van "chalet les flats - 10-14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.