Domus Genti

6
Bungalow.Net logo

Welkom in Gerani. Het staat in een rustige stadswijk van Son Serra de Marina en het is dichtbij het strand, dit huis biedt een onvergetelijke vakantie ervaring.   

Dit moderne chalet met twee verdiepingen heeft een oppervlakte van 130m2 met drie slaapkamers, ideaal voor kleine vriendengroepen en families. Een slaapkamer is op de begane grond, ingericht met een tweepersoonsbed en geeft toegang tot de tuin. In de andere twee slaapkamers op de eerste verdieping waarvan een met een tweepersoonsbed en in de tweede kamer staat een stapelbed. Het stapelbed bestaat uit een tweepersoonsbed - beneden, voor twee personen en boven een eenpersoonsbed. Er is geen airconditioning in de slaapkamers, maar we leveren met plezier ventilatoren voor de slaapkamers, op aanvraag. Er zijn twee badkamers, een met douchecabine-geen loop in douche en een andere badkamer met bad.  

Het terrein is afgebakend en is ingericht met tuin van 50m2  en een ruim terras met 32m2. Verder staat er een mobiele barbecue, tafel en stoelen, de perfecte plek voor een plezierig diner buiten. Het zwembad met zout water heeft een afmeting van 6x4m en is perfect voor de zonaanbidders en zwemmers. Er zijn vier ligbedden bij het zwembad. Het huis staat in het centrum van de stadswijk Son Serra de Marina, het huis heeft directe buren, maar het huis en de voorzieningen zijn voor eigen gebruik van de huurder.   

Vanaf het terras heeft u direct toegang tot de woon-eetkamer ingericht met een gezellige bank, een eethoek met zes stoelen, televisie met plaatselijke kanalen en een openhaard voor de koele herfstavonden. In de aparte keuken staat alles wat u nodig heeft voor uw vakantie zoals een broodrooster, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, elektrische oven, keramisch fornuis, koelkast en meer. Huisdieren zijn niet toegestaan.   

Het natuurlijke strand van Son Serra de Marine ligt 150m verderop. Er is geen groot hotel, geen drukte van mensen tijdens het hoogseizoen en geen verkeerslawaai, het is alleen u, de zee en het strand. Het strand bestaat uit een mix van zand en stenen. Er kan wat zeewier zijn tijdens het laagseizoen maar dat is geen groot probleem want het strand is groot en u vindt altijd een rustige zandplaats waar u kunt liggen en relaxen. Op het strand kunt u geen ligbedden huren. In Son Serra de Marina vindt u een apotheek, kleine supermarkt en een paar mooie restaurants.   

U vindt het volgende strand met talloze bars, restaurants, ligbedden, zonneschermen,  op slechts 10 minuten rijden met de auto. Het heet Can Picafort. Op de weg van Son Serra de Marina naar Can Picafort vindt u een publieke finca, met de naam Son Real waar dieren verblijven als varkens en kippen, kenmerkend voor Mallorca.  Een mooie wandelling aan het strand van Son Serra de Marina to Son Real is een mooie excurise, vooral tijdens het laagseizoen want het weer is niet zo heet dan.  

Gerani biedt een thuis ver weg van uw eigen huis met een mediterrane flair in een van de mooiste en rustigste wijken van Mallorca. Kies niet zomaar uw vakantiebestemming, maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring.  


Afstanden:

- strand Son Serra de Marina: 150 meters
- supermarkt: 850 meters
- Can Picafort: 9.5 km
- bakkerij(in Can Picafort): 9.5 km
- bank (in Can Picafort): 9.5 km
- vliegveld: 72.8 km
- ziekenhuis (PAC Can Picafort): 9.5 km
- golfbaan (Pollença): 28 km
- treinstation (Sa Pobla): 24 km

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging domus genti

De ligging van "domus genti" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.