Villa Xavier

6
Bungalow.Net logo


Mooi chalet op een paar meters van het strand, geschikt voor 5 personen in Can Picafort, in het noorden van Mallorca. U kunt van een uitgebreid ontbijt of een maaltijd genieten met uw geliefden op de gemeubileerde veranda. Het grote terras is de ideale plek om te zonnebaden op een van de twee ligbedden. De accommodatie ligt in het centrum van het dorp en er zijn buren aan beide kant. Het strand ligt op een paar minuten lopen van het huis.



De accommodatie is op traditionele wijze ingericht met houten balken en eenvoudig meubilair. De woon - eetkamer is voorzien van airconditioning en heeft verschillende fauteuils waar u kunt ontspannen en tv kijken (satellietzenders). De eettafel biedt plaats aan 6 personen. De Mallorcaanse keuken heeft een keramische kookplaat, een vaatwasser en basis kookgerei om te koken. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank in de wasruimte.



Er zijn drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en airconditioning en de derde met een eenpersoonsbed (zonder airconditioning). Er is een complete badkamer met een hydromassagedouche en een toilet. Als u met een baby reist, zijn een kinderbedje en een kinderstoel op aanvraag beschikbaar.



Het huis ligt op een centrale en goed bereikbare plek in Can Picafort maar tegelijkertijd in een rustig familievriendelijk gebied. U kunt op vrijdagochtend naar de wekelijkse straatmarkt gaan, waar u ook alle diensten kunt vinden. Het fijne zandstrand is vrij lang, ideaal voor watersporten en gezinnen met kinderen. Daarnaast zijn er ook winkels, bars en restaurants in Picafort. U kunt het oude centrum van Alcudia of Pollensa per auto of bus bezoeken.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 0.240 km - Badia de Alcúdia

Luchthaven: 55.1 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 13,7 km - Golf Alcanada

Stad: 0 km - Can Picafort

Treinstation: 13,2 km - Estación de Muro

Bushalte: 0.260 km - Ctra. Alcúdia - Artà

Veerboot: 11,4 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 6 km - Hospital General de Muro

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging villa xavier

De ligging van "villa xavier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.