Porta De La Mar

5
Bungalow.Net logo


Welkom bij deze mooie chalet aan zee voor 5 personen in Son Serra de Marina. Breng een onvergetelijke strandvakantie door in dit prachtige huis gelegen in een prachtige omgeving. Buiten kunt u van de zeebries genieten in het grote zitgedeelte op het terras en van een cocktail bij zonsondergang. De eettafel buiten biedt u de mogelijkheid om van het uitzicht te genieten tijdens de lunch of het diner of een fantastische barbecue te bereiden met je geliefden. U kunt ook genieten van het mediterrane klimaat in de tuin, waar de kleintjes buiten kunnen spelen. Het huis ligt in een rustige woonwijk met directe buren.



Het gelijkvloerse huis van 90 m2 heeft een mediterrane, heldere en verfrissende stijl, ideaal om een paar dagen te ontspannen. De woon-eetkamer heeft een comfortabele bank waar u de satelliet-tv kunt kijken en twee traditionele schommelstoelen. De eethoek biedt plaats aan 6 personen die zullen blijven genieten van het uitzicht op zee. De aparte keuken beschikt over een gasfornuis en de basisuitrusting om tijdens uw vakantie te koken. Er is een badkamer met douche bedoeld voor het hele huis. Er zijn drie slaapkamers. De eerste heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een douche. Let op: deze slaapkamer heeft geen raam (hoewel de badkamer er één heeft). De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed; en de laatste heeft een eenpersoonsbed, geen kledingkast en het raam kijkt uit op de binnenkant van het huis. Alle slaapkamers zijn uitgerust met een ventilator voor de warmste nachten. Als u met een baby reist, zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.



Het huis ligt in Son Serra de Marina, een mooi en rustig dorp met de basisvoorzieningen, ideaal voor gezinsvakanties. Het strand is een zandig, rotsachtig en ondiep strand dat voornamelijk wordt bezocht door de lokale bevolking en toeristen. U kunt een bezoek brengen aan Can Picafort, waar u een geweldig recreatieaanbod, winkels, supermarkten en restaurants zult vinden. Een beetje verder weg ligt Alcudia met zijn stadsmuur en fantastische grotten zoals Mal pas of Alcanada.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.



Afstanden

Strand: 1,3 km - Son Serra de Marina

Luchthaven: 69.2 km - Son San Joan

Golfbaan: 22 km - Capdepera

Dorp: 0.2 km - Son Serra de Marina

Treinstation: 23,4 km - Sa Pobla

Bushalte: 0,5 km - Son Serra de Marina

Veerboot: 23.2 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 17.7 km - Platja de Muro







Toeristenlicentie: L95E8016/2017 

Borg: €300,-

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging porta de la mar

De ligging van "porta de la mar" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.