Can Cantari

6
Bungalow.Net logo


Zomerschalet in de urbanisatie Sa Coma in het oosten van Mallorca, met grote terrassen, geschikt voor 6 of 8 personen. Na een lange dag op het strand is het heerlijk af te koelen onder de buitendouche en daarna op een van de twee ligstoelen te zonnen en een goed boek te lezen. Er is ook een barbecue. Op het terras kunt u genieten van het rieten meubilair en een glas wijn met vrienden. Het huis ligt in een rustige urbanisatie, het perceel is omheind en er zijn buren aan beide zijden.



Via het terras bereikt u de woonkamer met airconditioning voor de warmste dagen en een houtkachel voor de herfstnachten. De televisie heeft satellietzenders in het Duits, Engels en Spaans. De keuken is goed uitgerust met gasfornuis, elektrische oven, keukengerei en vaatwasser. De wasruimte is voorzien van een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank.



Het huis beschikt over twee slaapkamers elk met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met een rolbed voor twee personen. Ze hebben allemaal een kledingkast, een ventilator, een terras en twee hebben ruimte om 2 extra bedden te plaatsen. Als u met een kind reist, is er een kinderbed en een kinderstoel zonder extra kosten beschikbaar. Er zijn twee badkamers, één met bad en bidet en de tweede met douche.



Op 15 minuten loopafstand ligt het zandstrand van Sa Coma en de promenade met bars, restaurants en winkels. Als u een paar minuten verder loopt, bereikt u het andere strand in de zone, genaamd S'Illot. De Drach Grotten met hun beroemde ondergrondse meer liggen op minder dan 10 km en de safari dierentuin ligt op 15 minuten rijden. De golfclub Canyamel en Capdepera Golf liggen op ongeveer 20 km afstand. De stad Manacor is bekend als de geboorteplaats van de tennisspeler Rafa Nadal en heeft vele winkels en restaurants. Een auto is niet nodig, maar aanbevolen, vooral als u het eiland wilt verkennen.



Neem voor eventuele extra kosten contact op met de adverteerder.

Kleine huisdieren, tot 5 kg, zijn welkom.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Er is buitenparkeerruimte voor 2 auto's.



Afstanden:

Strand: 1,6 km - Sa Coma

Luchthaven: 68 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 9 km - Pula Golf

Dorp: 0.001 km - Sa Coma

Treinstation: 19 km - Estació de Manacor

Bushalte: 0.750 km - Avda Les Palmeres

Veerboot: 74,4 km - Port de Palma

Ziekenhuis: 19 km - Manacor

Borg: €300,-

Airconditioning (april - oktober): €10,- per nacht (optioneel) 

Extra Bed (april - oktober): €20,- per nacht (optioneel)

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can cantari

De ligging van "can cantari" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.