Can Bosquerró

5
Bungalow.Net logo


Dit karakteristieke chalet ligt op slechts 450 meter van het strand van Sa Rapita en dichtbij Es Trenc. Het beschikt over een eigen zwembad en is geschikt voor 5 personen.



Na een lange dag op het strand, geniet van een verfrissende duik in het zwembad van 9m x 3,5m of neem een buitendouche. Het zwembad is 1,65 m diep. Geniet ook van een barbecue en lunch met uw familie op de veranda, van een luie middag in de zon op een van de twee ligstoelen. Dit moderne chalet is omheind en er zijn directe buren.



Dit huis voor 5 personen is uitgerust met airconditioning, WIFI en satelliet-tv. Het huis is in 2014 gebouwd in een moderne en mediterrane stijl die uw vakantie een onvergetelijke ervaring maakt.



Er zijn drie slaapkamers. Op de begane grond vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed; beide kamers hebben toegang tot dezelfde en-suite badkamer. Het onderste bed van het stapelbed is maar een matras zonder lattenbodem.De 3e slaapkamer met badkamer en suite ligt op de 1e verdieping en biedt voldoende ruimte. U vindt niet alleen een comfortabel tweepersoonsbed, maar ook een woonkamer met twee banken, een tv en een klein balkon met uitzicht op de jachthaven van Sa Ràpita en de zee. Op de eerste verdieping is er ook een terras met een minibar waar u een drankje kunt nuttigen met uw partner, terwijl u van de zonsondergang geniet.



De mooi ingerichte woon-eetkamer heeft een eettafel met stoelen en twee comfortabele banken, waar u kunt ontspannen, tv kijken of een boek lezen. De keuken is voorzien van alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie: vaatwasser, broodrooster, magnetron, keramische kookplaat en nog veel meer.



De kinderen kunnen buiten spelen op het gazon van 100 m2, terwijl u van een drankje geniet op de gemeubileerde veranda. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin, die is uitgerust met tafel en stoelen, zodat u buiten kunt dineren.



Sa Rapita is een prachtige badplaats. Langs de kust vindt u prachtige stranden zoals Platja de Sa Rapita, Ses Covetes en Es Trenc, bekend om zijn kristalhelder water en wit zand. In Sa Rapita zijn er vele bars, restaurants, supermarkten en een zeilclub, die een bar heeft met ongelooflijk uitzicht.



Sa Ràpita behoort tot de gemeente Campos (12 km), waar u veel diensten vindt. Elke donderdag is er een fruit- en groentemarkt en een andere lokale markt met allerlei producten op zaterdag. Mis ze niet!



Als u van steden houdt, mag u Palma niet missen! Daar vindt u tal diensten, gevarieerd cultureel aanbod en een breed scala aan winkels. 



Afstanden:

Luchthaven: 36,6 km

Supermarkt: 850 m

Apotheek: 850m

Ziekenhuis (Manacor): 32km

Strand (Arenal de Sa Rapita): 450m

Golfbaan: 26,7 km

Bus: 350 m



Toeristenvergunning: vt/100872

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can bosquerró

De ligging van "can bosquerró" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.