Can Blau

6
Bungalow.Net logo

Welkom in dit prachtige chalet, gelegen op slechts 350 meter van het strand van Puerto de Alcúdia, en biedt accommodatie voor 6 personen.

De buitenkant van dit fantastische chalet is echt leuk. Aan de voorzijde van het huis is er een prachtige omgeving om elke ochtend te ontbijten in de rust. Verder is er aan de achterzijde van het huis een nog mooiere ruimte, ontworpen om tijd te besteden aan ontspanning. U kunt genieten van een mooie ligweide om op te zonnebaden of op een van de twee ligbedden. Je hebt ook een wip om rustig te lezen of uit te rusten na een aperitief onder de paraplu en een lekkere barbecue onder de veranda. Dit terras biedt uitzicht en directe toegang tot het prachtige meer van Puerto de Alcúdia.



Het huis heeft twee mooie woonkamers, een van hen met tv en de andere met airconditioning. De keuken / eetkamer is erg groot en heeft een keramische kookplaat en alle benodigde keukengerei en huishoudelijke apparaten alsof je thuis bent. Het wasgoed is apart en heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn vier slaapzalen, drie met een kledingkast. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, nog een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en de andere twee hebben een eenpersoonsbed. Alle slaapkamers hebben een ventilator, hoewel er een airconditioner in de verdeler is. Er is beschikbaarheid voor een kinderbedje en een kinderstoel. Ten slotte zijn er twee badkamers met badkuip die het hele huis bedienen.



De accommodatie ligt in een gebied vol met bars, restaurants, supermarkten, winkels, enz., Zodat u te voet toegang heeft tot alle benodigde faciliteiten. Maar het beste deel is dat het strand op slechts 350 meter afstand ligt of wat een aangename en korte wandeling zou zijn. In het geval dat u zich wilt verplaatsen en andere plaatsen wilt bezoeken, rijdt de bus in het hoogseizoen elke 15 minuten naar de stad Ca'n Picafort, Puerto de Pollença, Alcúdia en andere adressen zoals Palma. Het oude centrum van Alcúdia met zijn geplaveide straatjes en oude muren zal u betoveren, waar op donderdag en zondag een markt is.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Er is parkeergelegenheid voor twee voertuigen bij de accommodatie.



Afstanden

Strand: 0.350 km - Puerto de Alcúdia

Luchthaven: 59.3 km - Son Sant Joan

Golfterrein: 8,3 km - Golf Alcanada

Stad: 0.01 km - Puerto de Alcúdia

Treinstation: 10 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.220 km - Puerto de Alcúdia

Veerboot: 6,2 km - Puerto de Alcúdia

Ziekenhuis: 23,3 km - Hospital Comarcal de Inca



Toeristenlicentie: ETV / 5569



De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar.



U dient het aanbetalingsbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can blau

De ligging van "can blau" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.