Casa Berna

6
Bungalow.Net logo


Welkom in dit charmante chalet dichtbij de zee in Port d'Alcúdia. De accommodatie is geschikt voor 6 personen.

Dit chalet is omgeven door een groot terras en heeft een volledig gemeubileerde veranda en een barbecue.



Het huis van 200m2 is gelijkvloers en heeft 3 slaapkamers: 2 met een tweepersoonsbed (één met een eigen badkamer) en 1 met 2 eenpersoonsbedden. Op aanvraag is er een babybed en een kinderstoel beschikbaar. Er is een andere badkamer met een douche bedoeld voor de hele accommodatie.

De gezellige woon- en eetkamer is voorzien van een bank, satelliet-tv, een eettafel en airconditioning. De aparte keuken met gasfornuis is volledig uitgerust met alle benodigde keukengerei om tijdens uw verblijf een heerlijke maaltijd te bereiden. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.



Dit chalet is perfect gelegen, dichtbij alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf: het strand, restaurants, bars, supermarkten, apotheek, banken enz. Er is een bus die elke 15 minuten naar Can Picafort of Port d'Alcúdia, Port de Pollença of Palma rijdt. Het fijnkorrelige witte zandstrand ligt op slechts 1 km afstand. Dit strand is ideaal voor families met kleine kinderen, omdat het strand ondiep water heeft en de kinderen er de hele dag kunnen spelen.



Andere stranden en interessante plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken met de auto: het ruige schiereiland Cap de Formentor, het strand van Playas de Muro, de ongerepte stranden van Son Serra de Marina of de restaurants en recreatieaanbod van Pollença en Port de Pollença. Vergeet niet om de oude binnenstad van Alcúdia te bezoeken, met zijn geplaveide straten, de kerk en de ruïnes van de oude Romeinse stad en het amfitheater. Dinsdag en Zondag is er een markt in Alcudia en het dorp wordt dan zeer levendig.



Opmerking: wij accepteren geen groepen jongeren onder 23 jaar. Wij hebben de leeftijden van alle gasten nodig om de boeking te bevestigen. We vragen mogelijk om een kopie van alle paspoorten.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's.

Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.

Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.

U heeft tijdens uw verblijf één fiets ter uw beschikking.



Afstanden:

Strand: 1 km - Port d'Alcúdia

Luchthaven: 60,2 km - Palma Airport

Golfbaan: 6 km - Alcanada

Stad: 2 km - Alcúdia

Treinstation: 12.6 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.55 km - Port Alcudia

Veerboot: 3,6 km - Port Alcudia

Ziekenhuis: 22 km - Lokaal ziekenhuis van Inca



Toeristenvergunning: 14465

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa berna

De ligging van "casa berna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.