Pereta

5
Bungalow.Net logo

Welkom! Dit gezellige huis dichtbij het centrum van Puerto de Alcúdia biedt u een comfortabel huis voor een onvergetelijke vakantie ervaring.  

Het chalet met twee verdiepingene heeft een oppervlakte van 90m2 en is ideaal voor families en kleine vriendengroepen. Een van de slaapkamers is ingericht met een tweepersoonsbed, in de tweede kamer staan twee eenpersoonsbedden, in de laatste kamer staat een stapelbed. Er zijn twee badkamers op de eerste verdieping, een en-suite met bad en een andere in de gang met douchecabine. Op de begane grond , waar ook de woonkamer en het eetgedeelte is, is een toilet. Alle accommodaties zijn ingericht met airconditioning, er staat in elke slaapkamer een unit evenals in de algemene ruimtes.   

Geniet van een groot ontbijt op het terras, met een tafel en stoelen voor zes personen. In de woonkamer met banken brengt u een gezellige tijd door met het lezen van een goed boek, satelliettelevie kijken, een dutje doen. In de aparte keuken staat alles wat u nodig heeft voor uw vakantie zoals magnetron, elektrische waterkoker, afwasmachine, mixer, elektrische oven, keramisch fornuis, koelkast met diepvries. Verder staat er een wasmachine, strijkplank en strijkbout. Het hele terrein compleet met huis heeft een oppervlakte van 115m2. Er is parkeergelegenheid voor twee voertuigen. Daarnaast  kunt u gratis parkeren in de straat. Het huis staat in een kleine stadswijk en u heeft directe buren.   

De plaats van het chalet is perfect, alle installaties wat u nodig heeft vindt u op een paar minuten lopen of na een korte rit met auto of bus. Dichtbij het chalet vindt u een supermarkt, restaurant en busstation. De bus rijdt elke vijftien minuten naar Alcúdia haven, Alcúdia oude stad, Puerto de Pollença of andere richtingen zoals Can Picafort. Geniet van een ontspannen dag op het strand, bruin worden in de zon, een frisse duik in zee, plezierige wandeling langs het strand.  U arriveert bij het fijne zandstrand met kristalhelder water na ongeveer 200m.      

In Puerto de Alcúdia vindt u diverse stranden voor elke smaak, van verse vis tot uitstekend vlees of pizza en pasta, suski, tapas, aangepaste menu's en de kenmerkende keuken van Mallorca.  Als u wat hongerig bent, probeer een van de vele snackbars voor een sandwiche, hamburger of salade.  Voor uw koffie of theepauze vindt u aan de promenade diverse cafetaria's. Er zijn hier ook veel winkels met kleren, schoenen, souveniers maar ook kleine en grote supermarkten voor uw levensmiddelen.

De oude stad Alcudia met de kleine geplaveide straatjes mag u niet missen. Bezoek de oude pleinen, de kerk en de stadsmuur waar u overheen kunt wandelen rond de top van de stad. Talloze kleine bars en goede restaurants staan uitnodigend klaara voor u met een snack of koffie, geniet ervan.  Op dinsdag en zondag wordt er markt gehouden in Alcudia, de stad verandert dan ineen drukke plaats met veel mensen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Romaanse overblijfselen inclusief een villa, stierring en amfitheater.     

Met de bus of auto rijdt u eenvoudig naar de mooie strandgebieden zoals Playa de Muro, Can Picafort, Playa de Formentor of Puerto de Pollença. Ook de baai van Cala St. Vicente moet u gezien hebben.  Een bezoek aan de oude stad van Pollenca met de kleine kerk van Calvari en het mooie hoofdplein met de talloze restaurants, leuk voor een halve dagexcursie.  Als u naar Calvari gaat, moet u wel eerst ruim 100 traptreden beklimmen, het is de moeite waard.   

Dit huis is een thuis ver weg van uw eigen huis in een de mooiste en meest bezochte zones op Mallorca. Kies niet zomaar uw vakantiebestemming, voor een onvergetelijke vakantie ervaring.   

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging pereta

De ligging van "pereta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.