Bella

5
Bungalow.Net logo

Het is een vrijstaand chalet in Puerto de Alcudia met comfort voor een onvergetelijke vakantie ervaring.   

Het huis met twee verdiepingen heeft een oppervlakte van 180m2, ideaal voor families en kleine vriendengroepen.  Er is een kamer met een stapelbed, in de ander kamers staat een tweepersoonsbed, Er is een badkamer met bad.   

Geniet van een plezierig ontbijt of diner op het terras met tafel en zes stoelen. In de woonkamer is een comfortabele bank waar u lekker kunt zitten, ontspannen met een glas wijn, genieten van een goed boek, televisie kijken, een dutje doen. De keuken is ingericht met alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. Natuurlijk vindt u hier ook een wasmachine, strijkijzer, strijkbout. Op het terrein kunt u minimaal twee auto's parkeren. Het huis staat in de stadswijk, dus u heeft directe buren.

De plek van het appartement is perfect vanwege het feit dat u alles bij de hand heeft wat u nodig heeft zoals strand, drogisterij, winkels, supermarkt , eerste hulp, bushalte. De bus rijdt elke 15 minuten richting  Can Picafort, Puerto de Pollença en andere richtingen zoals Palma.

In Puerto de Alcudia treft u diverse restaurants aan met elk soort eten zoals vers vis, goed vlees, italiaans eten, tapas, traditioneel eten uit Mallorca.  U vindt hier talloze bars met snacks, sandwiches, burgers, salades. Voor het ontbijt kunt u uitstekend terecht bij de koffieshops aan de zeepromenade. In de deel zijn veel kledingwinkels, souvenierswinkels en supermarkten.  De grootste supermarkt  vindt u aan de weg richting Alcudia bij het benzinestation.

Vanaf Puerto de Alcúdia rijdt u eenvoudig naar de andere stranden, het ontdekken waard, zoals Playas de Muro, Formentor, Son Serra de Marina, Can Picafort of Puerto de Pollença. U zult plezier beleven aan een bezoek aan de oude stad Alcudia met de nauwe, geplaveide straten, de kerk en de oude muur. In Alcudia vindt u leuke bars waar u wat kunt drinken. Er is een plaatselijke markt in Alcudia op donderdag en zondag, het centrum is dan levendig en druk. Vergeet ook niet een bezoek aan de Romaanse overblijfselen waar u ook het mooie amfitheater ontdekt.  

Dit appartement is ideaal voor hen die op zoek zijn naar een vakantie aan het strand in een van de meest bezochte streken op Mallorca.  

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op het Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging bella

De ligging van "bella" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.